Prižgite svečo za posebno priložnost, poseben namen ali posebno osebo. Lahko si tudi ogledate sveče, ki so jih prižgali drugi. Vsak dan na tisoče ljudi po vsem svetu prižge svečo na tej spletni strani, tako posamezniki kot skupine. Svojo svečo lahko delite z drugimi, tako da jim pošljete povezavo do nje; ustanovite lahko skupino ali ustvarite lastno spominsko svečo ali skupino sveč.
sveča, sveče, virtualna sveča, virtualne sveče, prižiganje sveč, prižgati svečo, prižgati virtualno svečo, virtualno prižiganje sveč, prižgi svečo prižgi sveče sveče za rojstni dan virtualne sveče votivne sveče spominska sveča spominske sveče spletne sveče spletna sveča Sveče v spomin Molitvene sveče Sveče za umrle, Sveče za žalovanje, Sveče za žalujoče, Žalna sveča, Žalne sveče
 
11,060 Trenutno so prižgane sveče iz 97 držav
V številnih izročilih po svetu je prižiganje sveč posvečeno dejanje – dejanje, ki izraža več kot besede. V osrčju tega dejanja pa je HVALEŽNOST. Človek že od davnine, kolikor daleč nazaj sega človeški spomin, prižiga sveče na posvečenih krajih, v posvečenih prostorih. Zakaj tudi kiberprostor ne bi bil posvečen prostor?

Morda si boste kdaj zaželeli začeti ali končati dan s posvečenim obredom prižiganja sveče na tej spletni strani. Ali pa bi morda radi prižgali svečo prijatelju za rojstni dan. Pri tem potrebujete le eno samo vodilo: umirite se, upočasnite misli in namenite vso svojo pozornost prižigu sveče. Od tod naprej vas bodo sprotni napotki vodili korak za korakom.